Foto: Anders Westman

Fotograferad av Emma Hellgren för Lokaltidningen.

Behåll formen genom vintern

När våren äntligen är på ingång och vi tar våra första golfsvingar efter vinteruppehållet kan det kännas ovant och skakigt, i alla fall för mig. För att få en fördel i inledningen av säsongen och börja vårspelet där du avslutade i höstas kan jag rekommendera golfsimulatorn. Med golfsimulatorn kan du hålla igång din sving och förbättra ditt spel även under vinterns kalla dagar. Ta med dina golfkamrater och utmana varandra i spännande tävlingar och känn hur muskelminnet väcks till liv. Ge dig själv ett försprång inför säsongen och njut av golfåret på bästa sätt.

Golfsimulatorn finns på läktaren i sporthallen, för bokning och mer information ta kontakt med Anders Westman 070 662 22 76.

Ytterligare nyheter